De winkelwagen is leeg
Over deze site
Bepaal zelf wat u wilt achterlaten op het internet! De doelstelling van Mijn Eerbetoon is om u digitaal te ontzorgen. Wij helpen u bij het overlijden van een dierbare met de digitale nazorg. Maak bijvoorbeeld een persoonlijk en passend profiel aan als mooie herinnering of maak gebruik van onze digitale opzegdienst om de 'digitale erfenis' op andere social media sites te laten verwijderen. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Een mooie herinnering
Maak een persoonlijk profiel aan voor uw dierbaren met informatie die u met iedereen wil delen. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid een profielpagina met een tekst, foto's en een video aan te maken en met uw vrienden en familie te delen. Ook kunt u een QR code downloaden voor op de rouwkaart, in de rouwadvertentie of op een grafsteen. Door het scannen van deze barcode met een mobiele telefoon kun u teksten, foto's en zelfs een video delen waar anders geen plaats voor is.
De digitale opzegdienst
Steeds meer mensen zijn tegenwoordig actief op het internet via Social Media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Er is echter niets vervelender dan na het overlijden van een dierbare berichten te ontvangen van verjaardagen of foto’s tegen te komen waar ze nog volop in het leven staan. Deze digitale erfenis is iets wat mensen nog jarenlang kan achtervolgen. Wilt u bijvoorbeeld een facebook account verwijderen bij overlijden? Wij zorgen er met een persoonlijke aanpak voor dat deze gegevens voor altijd worden gewist.

Profielvoorbeelden

Zoek naar profielen

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig om een profiel aan te maken of heeft u behoefte aan andere hulp met betrekking tot digitale nazorg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en dat doen we altijd persoonlijk en vertrouwelijk.

Op onze site mijneerbetoon.nl kunt u een profielpagina maken als mooie herinnering van uw dierbaren en deze eenvoudig, via social media of producten met een QR Code, delen met uw familie en vrienden. Wij bieden ook een persoonlijke digitale opzegdienst om een ongewenste digitale erfenis bij social media netwerken te verwijderen.

Volg ons via