De winkelwagen is leeg

Wat wilt u nalaten op het internet?

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig actief op het internet via Social Media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Er is echter niets vervelender dan na het overlijden van een dierbare berichten te ontvangen van verjaardagen of foto’s tegen te komen waar ze nog volop in het leven staan.

Deze digitale erfenis is iets wat mensen nog jarenlang kan achtervolgen. De website mijneerbetoon.nl is een initiatief om hier wat aan te veranderen. Met dit initiatief wil het team van Mijn Eerbetoon iedereen helpen en ontzorgen om de moeilijke dingen in het leven wat makkelijker te maken.

"We ontdekten dat bij het overlijden van iemand er van alles op het internet achterblijft. Dit moet men als nabestaande niet willen. Het valt echter niet mee om hier iets aan te veranderen"

In twee stappen kan u de digitale nalatenschap van iemand al grotendeels veranderen:

  1. Maak gebruik van de digitale opzegdienst om oude profielen bij verschillende Social Media netwerken te verwijderen
  2. Maak een persoonlijk profiel aan voor uw dierbare met informatie die u wel met iedereen wil delen
 

Vanzelfsprekend is er nog veel meer mogelijk. Neem bij vragen gewoon contact op om te kijken of wij u kunnen helpen met onze digitale nazorg. U mag natuurlijk altijd rekenen op een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak. Wij maken daarom slechts beperkt gebruik van geautomatiseerde processen.

Meer informatie nodig?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren u persoonlijk en vertrouwelijk.

Op onze site mijneerbetoon.nl kunt u een profielpagina maken als mooie herinnering van uw dierbaren en deze eenvoudig, via social media of producten met een QR Code, delen met uw familie en vrienden. Wij bieden ook een persoonlijke digitale opzegdienst om een ongewenste digitale erfenis bij social media netwerken te verwijderen.

Volg ons via